Lajme

0 37

MINISTRI KUJTIM GASHI PREZANTON PROJEKTIN E SHOQATËS ''HANDIKOS'' PËR TRASHËGIMINË https://www.facebook.com/TVBESA/videos/958124457871765/
0 47

HARADINAJ NË PRIZREN: POPULLI KA VENDOSUR QË KËSAJ HERE TË FITOJË KOALICIONI AAK - PSD
0 37

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka dhe drejtoresha e Drejtorisë Komunale të Arsimit, Xhemile Thaçi Vezgishi bëjnë përurimin e aneksit...
0 46

VETËVENDOSJE TAKON ELEKTORATIN NË ATMAXHË https://www.facebook.com/TVBESA/videos/528236027952255/
0 39

NISMA TAKON ELEKTORATIN E TRI LAGJEVE NË PRIZREN https://www.facebook.com/TVBESA/videos/1534640560008726/
0 54

KRYETARI HASKUKA VIZITON PUNIMET E ASFALTIMIT TË RRUGES LUGISHTË E HASIT -DEDAJ
0 48

NË ROMAJË TË HASIT PËRUROHET QENDRA E MJEKËSISË FAMILJARE https://www.facebook.com/TVBESA/videos/1074635322726380/
0 38

MBËSHTETJE E FUQISHME PËR KANDIDATËT E PDK-së NGA DY TAKIMET ME ELEKTORATIN NË ZHUR DHE PRIZREN
0 55

KRYETARI I AKR-së NË PRIZREN SHPEND SHUKI DEGA JONËE ANGAZHUAR MAKSIMALISHT PËR ZGJEDHJET E 6 TETORIT
0 51

KANDIDATËT E VETËVENDOSJES PËR DEPUTETË TAKOJNË ELEKTORATIN E DY LAGJEVE TË PRIZRENIT