Lajme

0 72

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/3208794519169912/
0 141

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/869690513552167/
0 72

INTERNATIONAL MAARIF SCHOOLS OF KOSOVAPYETJE PËRGADITORELËNDA: MATEMATIKËKLASA IX https://www.facebook.com/TVBESA/videos/677399626445545/
0 30

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/255831178819880/
0 44

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/578686276168612/
0 111

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/253591582404770/
0 70

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/3084974421596630/
0 68

Pak kohë ka mbetur deri te Testi i Arritshmërisë. Koha është kufizuar, por nuk ka vend dhe nevojë për shqetësim.Të dashur nxënës,...