Lajme

0 835

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, mori pjesë në ceremoninë e projektit “Fatih”, të Ministrisë së Arsimit për shpërndarjen e pajisjeve tabletë për studentët, raporton...
0 885

Tre nga nëntë kosovarët e vrarë në Kumanovë, janë masakruar deri në shpërfytyrim dhe do të jetë pikërisht autopsia e re ajo që pritet...
0 786

Familjarë dhe zyrtarë të Institutit të Mjekësisë Ligjore, janë nisur pak qaste më par në drejtim të Shkupit. Ata do të bëjnë identifikimin e...
0 911

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Ferid Agani, apelon tek të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, që t’i bashkohen aksionit të iniciativës “Ta...
0 866

As sot nuk do të sillen trupat e kosovarëve të vrarë në konfliktin e Kumanovës. Autoritetet maqedonase pritet sot të marrin vendim se kur...
0 1018

Nxënësit e klasave të nënta do t’i nënshtrohen nesër testit të arritshmërisë, ku me pikët e arritura do të kenë mundësi të orientohen për...
0 845

Ministri i Administratës Publike, Mahir Yagcilar ka thënë se prej këtij muaji të gjithë ata që marrin pagë prej buxhetit të Kosovës do të...
0 911

Kongresi Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka mbajtur një seancë për të diskutuar për vendimin e dhënë nga gjykata ndaj Muhammed Mursit. Kongresi Shteteve të...
0 701

Komandanti i KFOR-it në Kosovë, gjeneralmajori Francesco Paolo Figliuolo, ka vizituar sot qytetin e Mitrovicës, ku bashkë me strukturat më të larta të KFOR-it...
0 844

Ministri i FSK-së, Haki Demolli, ka përgënjeshtruar lajmin që ka qarkulluar në media, se brenda ushtrisë së Kosovës do të ketë një batalion të...