Lajme

0 903

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan në lidhje me dënimin me vdekje të dhënë ndaj Muhammed Mursit, Presidentit të parë të zgjedhur me votë të...
0 887

Rektori i Universitetit të Prishtinës, Ramadan Zejnullahu ka bërë shkelje të Ligjit të Punës për shkak se një numër i konsiderueshëm i asistentëve kanë...
0 946

Gjykata egjiptiane, pas dërgimit të dosjes në myftininë e Kajros për të marrë opinionin e saj në lidhje me vendimin me vdekje, ka dhënë...
0 930

Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së i cili u shpreh se "sot ekzistenca e Jemenit është në rrezik, palët janë në konflikt me njëri-tjetrin dhe...
0 850

Qindra protestues, prodhues dhe përpunues vendorë të qumështit, janë nisur me traktorë drejt qendrës së Prishtinës, nga parkingu prapa Pallatit të Rinisë, prej ku...
0 746

Bllokimi i magjistrales Prishtinë-Shkupë këtë të shtune do të jetë target i veteranëve të luftë së UÇK-së. Për 24 orë rresht Gryka e Kaçanikut...
0 772

Deputetë të Kuvendit të Kosovës kanë arritur ta shohin draftligjin për Gjykatën Speciale që e ka hartuar Rusia për t`u votuar në Këshillin e...
0 863

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministri i Jashtëm i Kosovës, Hashim Thaçi, ka mbajtur një fjalim në institutin prestigjioz norvegjez për politikë të jashtme NUPI,...
0 659

Me15 qershor të vitit 2008, hyri në fuqi Kushtetuta e Republikës së Kosovës. Me atë rast krijohen edhe dikastere tjera shtetërore me çka shënohet...
0 667

Komuna e Prishtinës është duke e testuar sistemin e alarmimit të përgjithshëm në raste të rrezikshmërisë. Faza testuese zgjat vetëm disa sekonda dhe kjo...