Lajme

0 846

Anëtari i Presidencës së Bosnje dhe Hercegovinës, Bakir Izetbegoviç në lidhje me arrestimet e të mërkurës në republikën serbe të Bosnjës tha se policia...
0 889

Sipas Kryqit të Kuq, numri i të vdekurve ka arritur në 7696 dhe numri i të plagosurve në 16.727 njerëz. Organizatat ndërkombëtare pretendojnë se numri...
0 1291

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur sot aktakuzë, pranë Departamentit për Krime të Rënda të Gjykatës Themelore në Prishtinë, kundër 32 të...
0 1252

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, përmes një video mesazhi nga Ankaraja ka dërguar mesazhin e urimit për mbi një mijë personat e pranishmëm...
0 1155

EC Ma Ndryshe ka publikuar analizën e shkurtër “(Pa)drejtësia në Urbanizmin e Prizrenit?”, ku me anë të të dhënave statistikore tregohet dështimi i institucioneve...
0 716

Agjencia e Kosovës për Forenzikë e Ministrisë së Punëve të Brendshme, nesër duke filluar nga ora 09.00, do të mbajë prezantim për “Metodat Kromatografike...
0 785

Gjykata Speciale me gjasë do të themelohet me 21 maj. Presioni ndërkombëtare ka berë që Kuvendi i Kosovës të mblidhet me 21 maj dhe të...
0 711

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka kritikuar Ujësjellësin Regjional të Prishtinës dhe Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik për neglizhencën dhe papërgjegjësinë për përmirësimin e furnizimit...
0 804

As në seancën e sotme nuk është votuar për ndryshimin e Ligjit për Festat Zyrtare, i cili ligj ishte për shqyrtim në seancën e...