Lajme

0 784

Nëse Telekomi i Kosovës dhe “Vala” do të dalin sërish në shitje, blerësi nuk do të kërkohet përmes tenderit. Qeveria e Kosovës do të futë...
0 742

Qeveria e Kosovës dhe konsorciumi francez “MDP Consulting – Compagnie des Alpes” të martën pritet të nënshkruajnë kontratën për ndërtimin e resorit të Brezovicës. Nënshkrimi...
0 1176

Zyra e Prokurorit Disiplinor në Kosovë, është duke i hetuar mbi 45 raste të prokurorëve dhe gjyqtarëve, të cilët dyshohen se gjatë punës së...
0 755

Ardhja e Pranverës dhe shtimi i qarkullimit më të madh të automjeteve bujqësore ka shtyrë policinë e Kosovës që të shtojë edhe pikat e...
0 827

Kryeministri serb, Aleksandër Vuçiq, ka duke komentuar deklaratën e kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama, për bashkimin e Shqipërisë dhe Kosovës, tha se Serbia do...
0 834

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministri i Jashtëm i Kosovës, Hashim Thaçi, në një intervistë për me televizionin publik kroat, HRT, ka thënë se raportet...
0 829

Kreu i Prishtinës, Shpend Ahmeti, është deklaruar për konfiskimin e dokumenteve të shkelësve në trafik. Një vendim të tillë, të cilin e kishte marrë...
0 1229

Ideja e bashkimit kombëtar të Kosovës dhe Shqipërisë është më shumë paranojë e Serbisë, ndaj reagimet që vijnë nga Beogradi zyrtar janë në funksion...
video
0 1019

Shefi i grupit të këshilltarëve të LDK-së në Kuvendin e Prishtinës, Sami Hamiti, ka kritikuar qeverisje e Vetëvendosjes, duke thënë se kryetari Shpend Ahmeti...
0 902

Kryeministri Isa Mustafa, mori pjesë të hënën në ceremoninë e inaugurimit të Fabrikës për prodhimin e ambalazhit fleksibil plastik “KIVO” L.L.C., në magjistralen Kaçanik-Ferizaj. Gjatë...