Lajme

0 969

Presidenti i Republikës së Maqedonisë, në një intervistë ekskluzive për AA flet për zhvillimet në vendin e tij, zhvillimet në rajon, politikën e jashtme...
0 847

Kryeministri serb Aleksandar Vucic ka dhënë sinjalet e para se mund të propozojë ndryshime në kushtetutën e shtetit, të cilat pritet do të përfshijnë...
0 874

Greva e punëtorëve të Universiteti të Prishtinës është pezulluar përkohësisht. Punëtorët e Administratës së Universitetit si çdo ditë tjetër normale edhe sot filluan punën...
0 852

Anëtari i Presidencës së Bosnje dhe Hercegovinës, Bakir Izetbegoviç në lidhje me arrestimet e të mërkurës në republikën serbe të Bosnjës tha se policia...
0 895

Sipas Kryqit të Kuq, numri i të vdekurve ka arritur në 7696 dhe numri i të plagosurve në 16.727 njerëz. Organizatat ndërkombëtare pretendojnë se numri...
0 1295

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur sot aktakuzë, pranë Departamentit për Krime të Rënda të Gjykatës Themelore në Prishtinë, kundër 32 të...
0 1258

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, përmes një video mesazhi nga Ankaraja ka dërguar mesazhin e urimit për mbi një mijë personat e pranishmëm...
0 1158

EC Ma Ndryshe ka publikuar analizën e shkurtër “(Pa)drejtësia në Urbanizmin e Prizrenit?”, ku me anë të të dhënave statistikore tregohet dështimi i institucioneve...
0 720

Agjencia e Kosovës për Forenzikë e Ministrisë së Punëve të Brendshme, nesër duke filluar nga ora 09.00, do të mbajë prezantim për “Metodat Kromatografike...