Lajme

0 15

Kujt ishte dedikuar parulla “Hiqini duart nga Kosova” në ndeshjen Shqipëri – Francë...? Në ndeshjen Shqipëri – Francë për...
0 16

Kim Mehmeti: Albin Kurti, shansi i fundit i shqiptarëve për të ndërtuar shtet Për publicistin, Kim Mehmeti, Vetëvendosja me...
0 17

Vogëlushja nga Prizreni ka nevojë për ndihmë: Nuk dëgjon, nuk flet, frymëmarrjen e përkeqësuar… ! Aurona Smajlaj nga fshati...
0 18

''CINEPLEXX'' BËNË HAPJEN MADHËSHTORE TË KINEMASË NË QENDRËN GALERIA SHOPPING MALL NË PRIZREN
0 17

BASHKËSIA ISLAME E KOSOVËS I DHUROI 100 TITUJ TË LIBRAVE BIBLIOTEKËS NDËRKOMUNALE NË PRIZREN
0 27

POLICIA APELON TEK VOZITËSIT NGA NESËR DUHET TI KENI PAISJET DIMËRORE SE PASOJNË GJOBAT
0 23

BO BOWLING NË "GALERIA SHOPPING MALL",PIKA MË E RE REKREATIVE NË PRIZREN
0 18

Aktakuzë ndaj policit që grushtoi 3 persona në Suharekë Zyratri policor, XH.K., ka keqpërdorur detyrën dhe autorizimet publike, duke...
0 21

Gjykata Speciale fton edhe Samidin Xhezairin, i njohur me emrin komandant Hoxha Komandant Hoxha nga Prizreni, është ftuar dje...
0 153

Topi i futbollit dhe rinumërimi i golave në lagje Ditar Kabashi ...