Lajme

0 888

Qeveria e Kosovës thotë se “rishpreh gatishmërinë e plotë për të zhvilluar debat shterues dhe me argumente, brenda institucioneve të Kosovës, lidhur me marrëveshjet...
0 878

Shtetet e Bashkuara të Amerikës përgëzojnë Qeverinë e Kosovës dhe të Malit të Zi për arritjen e marrëveshjes për demarkacionin e kufirit ndërmjet dy...
0 925

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa edhe një herë ka reaguar ndaj veprimeve të Lëvizjes Vetëvendosje, duke thënë se Qeveria po ndërton demokracinë e cila...
0 1030

Kush i rikthehet kujtimeve të 12 muajve më parë dhe taborit të mediave që ndoqën pas kryeministrin, do të kujtohet edhe për zhurmën e...
0 1136

Komuna e Prishtinës së bashku me kompaninë austriake “Bit Group”, sot kanë prezantuar fillimin e zbatimit të projektit të Arsimit Elektronik. Kryetari i Komunës së...
0 711

Kryeministri i Turqisë, Ahmet Davutoğlu pasdite do ti dorëzojë Presidentit Recep Tayyip Erdoğan listën e kandidatëve për ministra në qeverinë e përkohshme, transmeton Anadolu...
0 973

Sot në Gjakovë, është kundërshtuar vizita e pelegrinëve serbë në kishën ortodokse të Gjakovës. Protestuesit, kryesisht aktivistë të Lëvizjes Vetëvendosje, kanë protestuar kundër kësaj vizite. Pelegrinët...
0 936

Ligji për universitetet e hapura qytetare. Ligji për shërbimet postare. Ligji për veprimtari shkencore, këto janë vetëm tri ligje nga qindra ligjet që këtyre...
0 870

"Në asnjë nga katër marrëveshjet të cilat janë nënshkruar gjatë kësaj jave me Prishtinën në Bruksel, nuk shkruan "Republika e Kosovës", kanë thënë për...
0 813

Në kontinuitet ka theksuar se vendi ka nevojë për një qasje serioze dhe urgjente të zgjidhjes së krizës politike sepse në të kundërtën aktrimi...