Lajme

0 809

Mbledhja e djeshme e jashtëzakonshme e SBASHK-ut, e cila kaloi plot tensione, megjithatë mori vendimin që greva në arsimin fillor dhe të mesëm të...
0 825

Iniciativa e Mbrojtjes së Lirisë Amerikane edhe më parë ka kryer veprime provokative në galerinë e cila u sulmua dhe se në atë moment...
0 836

Nga Ministria e shëndetësisë të Nepalit lajmërojnë se situata në vend vazhdon të jetë alarmante, por se nuk janë regjistruar epidemi në rajonet e...
0 1120

Përmes një kumtese adresuar opinionit shqiptar në trojet etnike dhe në diasporë, që thuhet se është lëshuar Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare,...
0 1010

Sylejman Osmani nga Malina e Karadakut të Shkupit mohon akuzat e ngritura nga policia maqedonase për ndërlidhjen e tij me incidentin në Gushincë. Policia maqedonase...
0 1681

Festivali Ndërkombëtar i Skulpturës Sculp Fest ka filluar mbrëmë edicionin e katërt, i cili organizohet në kuadër të Autostrada Bienniale (Bienalja Ndërkombëtare e Artit...
0 881

Kryeministri Mustafa, pikërisht në kohën kur opozita tregonte se do t’i vazhdojnë protestat, ka vizituar panairin “Prishtina 2015”, ku tha nuk i bënë përshtypje...
0 2083

Nxënësja e shkollës fillore, me origjinë nga Algjeria e cila jeton në qytetin Reims të Francës, këtë javë i ishte ndaluar hyrja në ndërsën...
0 975

Në sheshin Union u mblodhën rreth njëmijë persona të cilët protestonin kundër problemeve në vendet e punës, por edhe dhunën gjithnjë në rritje të...
0 770

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) konsideron se afati dyjavor për Qeverinë e Kosovës, që të nis implementimin e kërkesave gjithëpopullore, të përcjellura në...