Lajme

0 149

Nënkryetari i OVL-UÇK-së, Nasim Haradinaj, para gjykatës ka thënë sërish se nuk e njeh këtë institucion, dhe se kjo po punon me...
0 214

Komisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media, ka përkrahur sot iniciativën e deputetit Elbert Krasniqi që në Ligjin për...
0 143

https://www.facebook.com/watch/?v=350441049645972&extid=jgayLbPnQTC9R8dG
0 155

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 670...
0 151

https://www.facebook.com/watch/?v=697596760838315&extid=DqpYlx2pSCpNAQKF
0 149

https://www.facebook.com/watch/?v=355121229181577&extid=GErLZ7f0f7vZGpXe
0 188

https://www.facebook.com/watch/?v=1820186581472911&extid=bDVY1n7VtiQ5iQct
0 158

Një zyrtar i lartë nga Qeveria e Maq.Veriore vjen sot në Kosovë, takohet me Zemajn për heqjen e testeve PCR midis 2...
0 146

Gjykata e Prizrenit i ka caktuar masën e paraburgimit të dyshuarit T.TH., nën dyshimet për veprën penale sulm seksual.Sipas njoftimit të Gjykatës...
0 219

https://www.facebook.com/watch/?v=2771173729815645&extid=2OzKRGYTcJcq9lZN