Lajme

0 199

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/188044655982065/
0 243

Pas më shumë se 4 muajsh, Qeveria e Maqedonisë së Veriut vendosi që t’i hap kufijtë për lëvizje të lirshme për qytetarët.
0 273

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/3100645023349695/
0 280

Mytaher Haskuka:Të dashur qytetarë, Pas ndryshimeve brenda qeverisjes lokale, dua t’ju njoftoj se tanimë kam përcaktuar shumicën prej drejtorëve...
0 297

Bashkësia Islame e Kosovës ka njoftuar se për shkak të përhapjes së pandemisë COVID-19 dhe rrezikut që ky virus bartë në vete,...
0 300

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/324639521864198/
0 353

Qytetarët e Prizrenit kanë sulmuar veturën e Shërbimit Korrektues të Kosovës, brenda së cilës ishte i dënuari për krime lufte në Kosovë,...
0 246

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/2692430024409509/