Lajme

0 71

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/312103736479263/
0 91

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/3325594354131626/
0 76

INTERNATIONAL MAARIF SCHOOLS OF KOSOVAPYETJE PËRGADITORELËNDA: BIOLOGJIKLASA IX https://www.facebook.com/TVBESA/videos/1626550747523710/
0 81

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/597275417559832/
0 82

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/346704349641901/
0 92

INTERNATIONAL MAARIF SCHOOLS OF KOSOVAPYETJE PËRGADITORELËNDA: KIMIKLASA IX https://www.facebook.com/TVBESA/videos/260114295064075/
0 84

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/2334770560162779/
0 77

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/2597406407164470/
0 78

Shoqata “Esnaf” takon ministrin e shëndetësisë Sot, Kryetari Varis Xhejlani dhe Nënkryetari Ömer Macun bashkë me Përfaqësuesit e Salloneve...