Lajme

0 95

Konferencë e jashtëzakonshme e Kryetarit Mytaher Haskuka për gjendjen në Komunën e Prizrenit
0 48

Vendoset tenda në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Prishtinë për trajtimin e personave me COVID-19 13 është numri...
0 38

Shoqërohen në polici dy persona pasi hapin kafiterinë në Prizren Dy persona të dyshuar janë shoqëruar në stacionin policor...
0 112

KRYETARI HASKUKA DHE AMBASADORI I BULLGARISË GUDJEV NËNSHKRUAN MARRËVESHJE PËR NDËRTIMIN E TERENIT SPORTIV NË ROMAJË TË HASIT
0 100

DKA NË PRIZREN PO BËNË PREGATITJE TË LIGJERATAVE ONLINE PËR NXËNËSIT DERI MË 27 MARS
0 105

INSPEKTORIATI KOMUNAL INSPEKTON STACIONIN E AUTOBUSËVE DHE QENDRAT TREGTARE MERR GJITHA MASAT E DUHURA
0 75

Kush vëren rritje të çmimeve të produkteve mund të raportojë në 0800 80 800 Tashmë kur edhe në Kosovë...
0 100

Mesazhi i kryetarit Haskuka rreth masave mbrojtese në Komunën e Prizrenit
0 79

Komuniteti Mysliman në Shqipëri anulon faljen e namazit të xhumasë për shkak të koronavirusit Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, nëpërmjet...
0 74

Vdes personi i parë nga koronavirusi në Shqipëri,kishte ardhur nga Italia Është shënuar viktima e parë nga koronavirusi në...