Lajme

0 132

DEGA E AAK-së NË PRIZREN NJOFTON PËR AGJENDËN FUSHATËS DHE REAGON NDAJ VEPRIMEVE TË KOMUNËS SË PRIZRENIT
0 108

ZAFIR BERISHA PËRKRAHET FUQISHËMNË VENDLINDJEN E TIJ NË BILLUSHË https://www.facebook.com/TVBESA/videos/389909038320214/
0 136

DEGA E LDK-së NË PRIZREN MBAN KONFERENCË ME GAZETARË, KËRKON PROCES TË RREGULLT ZGJEDHOR DHE MOS TË BLIHEN VOTAT
0 137

MBRËMË NË SHESHIN SHADËRVAN NDIZEN 300 QIRINJ NË PËRKUJTIM TË PERSONAVE QË HUMBËN JETËN NGA KANCERI
0 128

PRIZRENIT NGA SOT I SHTOHEN EDHE 65 LITRA UJË TË PIJES PËR SEKONDË https://www.facebook.com/watch/?v=2472061756192805
0 144

Ish-komandanti i UÇK-së, Zenel Zekolli, i është bashkuar Partisë Demokratike të Kosovës.Kështu ka bërë të ditur kryetari i...
0 138

                           Ekipi i NISMA-s Socialdemokrate – DEGA në Prizren, sot edhe zyrtarisht e bën  hapjen e fushatës zgjedhore...
0 150

Gëzim Kelmendi;Partia Fjala do të garojë e vetme në zgjedhje...! https://www.facebook.com/TVBESA/videos/380745352594029/
0 141

Kanidadati Fatmir Limaj kërkon debat për të gjithë ata që garojnë për kryeministër sepse kjo është detyrë shumë me pergjthësi
0 95

FORUMI RINOR I AKR-së NË PRIZREN VULLNETARISHT DHURUIAN GJAK https://www.facebook.com/TVBESA/videos/448056722476914/