Lajme

0 1119

Presidenti i Turqisë Recep Recep Tayyip deklaroi se “Pavarësia, integriteti territorial dhe sovraniteti i Kosovës janë të padiskutueshme”. Presidenti Erdoğan dhe presidenti i Kosovës Hashim...
0 1870

Jeromi Corsi, pjesëtar i ekipit të afërt të Presidentit të ri të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, që do të marrë nga...
0 1927

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi tha se “15 korriku ishte një natë e errët. Deklarova atëherë, po e deklaroj edhe tani: forca e...
0 1411

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, ka pritur me ceremoni shtetërore presidentin e Kosovës Hashim Thaçi, i cili gjendet në Turqi për vizitë...
video
0 528

https://www.youtube.com/watch?v=VBBVe4vM4RU
video
0 597

https://youtu.be/Ann6U8jo2TY