Lajme

0 858

Euro-deputetët e Frontit Kombëtar Francez të udhëhequr nga Marine Le Pen kanë paraqitur një projekt-rezolutë mbi pezullimin e negociatave për anëtarësimin e Serbisë në...
0 887

Hyrjet anësore të Klinikës së Kirurgjisë në QKUK po shfrytëzohen si deponi të mbeturinave. Edhe muret dhe tavani i kësaj klinike janë në gjendje të...
0 828

Me ftesë të Ministrit të Shëndetësisë të Republikës së Kosovës, Imet Rrahmani, sot për një vizitë zyrtare tre ditore vjen në Kosovë Ministri i...
0 798

Dialogu i djeshëm në nivel kryeministrash mes Kosovës dhe Serbisë, nuk ka mundur të nxjerrë më shumë se një marrëveshje, atë për pranim të...
0 815

Ministri i Punëve të Jashtme i Kosovës Hashim Thaçi përmes Facebookut bën me dije se një shtet i ri e ka njohur Kosovën. Ky shtet...
0 1242

Të veshur më veshjet folklorike shqiptare grupi i të rinjve shëtit rrugët e lagjes Selamet duke kënduar këngë popullore folklorike të vendeve të ndryshme...
0 824

Një grupi i të krishterëve në Nigeri ka shpërndarë ushqime për muslimanët gjatë Ramazanit, duke i ndihmuar ata që të kenë agjërim më të...
0 762

Raportuesi Special i Kombeve të Bashkuara (OKB) për proceset jashtëgjyqësore, ekzekutimet arbitrare dhe në masë, Christof Heyns shprehu shqetësim të thellë në lidhje me...
0 917

Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së, Ban Ki-moon, duke theksuar se liderët fetarë kanë detyra të rëndësishme në luftën globale kundër terrorizmit, ka pohuar se...
0 951

Palët në takimin e sotëm të bisedimeve në Bruksel, po e kanë të vështirë të gjejnë gjuhë të përbashkët në çështjet që janë paraparë...