Lajme

0 1329

Ushtria e Lirë Siriane (ULS), me mbështetjen e Ushtrisë së Turqisë (TSK), deri më tani ka arritur të marrë 40 përqind të qytetit...
0 3859

Presidenti i Turqisë Recep Tayyip Erdoğan sot gjatë vizitës zyrtare në Bahrein tha se ka ardhur koha për bashkimin e tërë botës islame...
0 1637

Gjatë një fjalimi në simpoziumin për sistemin presidencial të organizuar nga Fondacioni për Studime Politike, Ekonomike dhe Sociale (SETA), të mbajtur në Qendrën...
0 1417

Përfaqësuesja e Lartë e Bashkimit Evropian për Politikë të Jashtme dhe të Sigurisë, Federica Mogherini, ka paralajmëruar qeverinë e SHBA-ve që të mos...
0 1522

Ministria e Drejtësisë e Turqisë ka kërkuar nga 16 shtete ekstradimin e 28 personave pjesëtarë të Organizatës Terroriste FETO. Sipas të dhënave që...
0 1531

Dalja në pah e lidhjes së kompanisë së armëve Milkor, që ushtron veprimtari në Afrikën Jugore, me organizatën terroriste FETO, ka nxitur debate...
0 1272

Presidenti amerikan, Donald Trump, për herë të parë kritikoi vendbanimet e Izraelit në territoret e Palestinës, që prej ardhjes së tij zyrtarisht në...
0 1315

Gjykata federale e Apelit të enjten refuzoi të kthejë në fuqi vendimin e presidentit Donald Trump mbi ndalesën e hyrjes së banorëve të...
0 1316

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, sot herët aprovoi ligjin e miratuar mbi ndryshimet kushtetuese, sipas të cilit vendi, mes tjerash, kalon në...
0 1474

Presidenti i Rusisë Vladimir Putin përmes telefonit ka biseduar me presidentin e Turqisë Recep Tayyip Erdoğan dhe shprehu ngushëllime për shkak të vdekjes...