Lajme

0 1443

Mijëra njerëz kanë mbushur rrugët e qyteteve në mbarë botën për të iu bashkuar “marshit të grave” kundër presidentit të ri amerikan, Donald Trump. Protesta...
0 1318

Qindra mijëra protestues kanë marrë pjeës në "marshimin e grave" i cili është mbajtur në Washington kundër presidentit amerikan, Donald Trump. Protestuesit nga...
0 1716

A je i vetëdijshëm për rrezikun e islamofobisë? Lojërat digjitale të pajisura me urrejtje kundër islamit dhe myslimanëve, përdoren si një mjet për të...
0 3220

Gjykata Penale e Shkallës së Katërt në Ankara ku është duke u shqyrtuar çështja për ekipin drejtues të organizatës terroriste FETO/PDY, do të...
0 1213

Propozimi i Ndryshimit të 18 neneve të kushtetutës u pranua në Kuvend. Propozimi u pranua me 339 vota. Një nga pikat më të rëndësishme ishte neni...
0 1509

Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK) në ditën e 151-të të operacionit "Mburoja e Eufratit" kundër organizatës terroriste DEASH në veri të Sirisë,...
0 8368

Në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës, gjatë rendit të ditës për pyetje parlamentare, deputeti i Partisë Demokratike Turke të Kosovës dhe...
0 1932

Presidenti i Turqisë Recep Tayyip Erdoğan, në një fjalim të mbajtur ditën e sotme në ambientet e rezidencës shtetërore ne Ankara ka thënë...
0 1873

Sipas lajmit të gazetës franceze “Le Figaro” shefi i Njësisë së Koordinimit të Antiterrorizmit në Francë, Loic Garnier, ka thënë se nga vendet evropiane...
0 1923

Me rastin e festës ortodokse “Uji i Bekuar”, në mesditë në ujërat e lumit Vardar rreth 100 kandidatë u përpoqën në kapjen e...