Mjeku juaj

video
0 1254

Emisioni: "Mjeku Juaj" Mysafirë: Dr. Arsim Kryeziu, Specialist i Mjekësisë së Përgjithshme dhe i Mjekësisë Familijare Tema: Organizimi i mbrojtjes primare në Komunën e Prizrenit
video
0 2310

Emisioni "Mjeku Juaj", 28.05.2015 Tema: "Shëndeti i gruas dhe kujdesi gjatë shtatëzanisë" I ftuar: Dr. Selami Sylejmani (Spec. Gjinekolog Obstret)
video
0 6043

Mjeku Juaj - 21.05.2015 Tema: Sëmundjet Neurologjike I ftuar: Dr. Mehdi Shehu, Neurolog
video
0 2189

“MJEKU JUAJ” - 14.05.2015. TEMA: “PROBLEMET NË KUK DHE SHPUTA TË FËMIJËVE”. I FTUAR: Dr. SELAJDIN BOSHNJAKU, (Ortoped Traumatolog).
video
0 1431

Tema: Diagnostifikimi i sëmundjeve të gjirit dhe të Krahërorit - 07.05.2015 Mysafirë: Dr. Frederik Çuperjani, Specialist i Kirurgjisë Torakale, Dr. Xhemal Nazifi, Spec. Radiolog dhe...
video
0 1138

KULTURË

0 2126

Drejtoria Rajonale e dorëshkrimeve në qytetin Konya të Turqisë restauron një prej kopjeve të dorëshkrimit "El-Kanun Fi’t Tıbb" i cili për qindra vjet...