Mjeku juaj

video
0 2397

Dr. Bulent Dagdemir, specialist i sëmundjeve të grave dhe specialist për lindje. Spitali "ORTOMEDICA" Prizren.
video
0 3603

Të ftuar: Dr. Evren Fehmi Atay (Kirurg/Ortoped) Pronar i spitalit "ORTOMEDICA" dhe Cemil Luma, Drejtor Ekzekutiv i spitalit "ORTOMEDICA" në Prizren.
video

I ftuar: Dr. Lulzim Agai, Neurokirurg (ACIBADEM - SISTINA SHKUP)
video

TRAJTIMI I SEMUNDJEVE TE SYRIT NE SPITALIN "EYE HOSPITAL" NË PRISHTINË.
video
0 1104

Emisioni: "Mjeku Juaj" Mysafirë: Dr. Arsim Kryeziu, Specialist i Mjekësisë së Përgjithshme dhe i Mjekësisë Familijare Tema: Organizimi i mbrojtjes primare në Komunën e Prizrenit
video
0 2084

Emisioni "Mjeku Juaj", 28.05.2015 Tema: "Shëndeti i gruas dhe kujdesi gjatë shtatëzanisë" I ftuar: Dr. Selami Sylejmani (Spec. Gjinekolog Obstret)

KULTURË

0 2732

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...