Mjeku juaj

video
0 5258

Mjeku Juaj - 21.05.2015 Tema: Sëmundjet Neurologjike I ftuar: Dr. Mehdi Shehu, Neurolog
video
0 1937

“MJEKU JUAJ” - 14.05.2015. TEMA: “PROBLEMET NË KUK DHE SHPUTA TË FËMIJËVE”. I FTUAR: Dr. SELAJDIN BOSHNJAKU, (Ortoped Traumatolog).
video
0 1254

Tema: Diagnostifikimi i sëmundjeve të gjirit dhe të Krahërorit - 07.05.2015 Mysafirë: Dr. Frederik Çuperjani, Specialist i Kirurgjisë Torakale, Dr. Xhemal Nazifi, Spec. Radiolog dhe...
video

video

video
0 1186

video

video
0 1032

KULTURË

0 2722

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...