Mysafiri në studio

video

Emisioni: Mysafir në Studi, 06.05.2015 I ftuar: Fatmir Limaj, Kryetar i "NISMËS PËR KOSOVË" Tema: Aktualiteti në Kosovë
video

Emisioni "Mysafirë në Studio", 23.05.2015 Tema: Masakra e Dubarvës 1999
video

Mysafire ne Studio - 16.05.2015 Tema: Ri-varrimi i Isa Boletinit I ftuar: Mr. Enver Baftiu, historian
video

"Mysafirë në Studio", 09.05.2015 Tema: "Rrënimet e objekteve pa leje" Mysafirë: Bedri Bytyçi, Drejtor i Inspektoratit, Komuna e Prizrenit, dhe Naim Cahani, Monitorues nga OJQ KDI.
video

Tema: Të drejtat e ish-punëtorëve të tekstilit dhe të lëkurës. Mysafirët: Gani Rexhaj (Kryetar i Sindikatave të Punëtorëve të Tekstilit dhe Lëkurëpunuesve) dhe Hysni Gashi...

KULTURË

0 2121

Drejtoria Rajonale e dorëshkrimeve në qytetin Konya të Turqisë restauron një prej kopjeve të dorëshkrimit "El-Kanun Fi’t Tıbb" i cili për qindra vjet...