Mysafiri në studio

video

Intervista e javës me Ramadan Muja, Kryetari i Komunës së Prizrenit. https://www.youtube.com/watch?v=7Gd5Js54a9Q  
video

I ftuar: Sead Morina, Ekspert i politikave të sigurisë
video

I ftuar: Sadik Shporta, Kryetar i Shoqatës Bjeshkatare "SHARRI", Prizren.
video

Të ftuar: Faruk Tahiri dhe Beni Kizolli (OJQ IDEA)

KULTURË

0 2922

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...