Mysafiri në studio

video

Mysafire ne Studio - 16.05.2015 Tema: Ri-varrimi i Isa Boletinit I ftuar: Mr. Enver Baftiu, historian
video

"Mysafirë në Studio", 09.05.2015 Tema: "Rrënimet e objekteve pa leje" Mysafirë: Bedri Bytyçi, Drejtor i Inspektoratit, Komuna e Prizrenit, dhe Naim Cahani, Monitorues nga OJQ KDI.
video

Tema: Të drejtat e ish-punëtorëve të tekstilit dhe të lëkurës. Mysafirët: Gani Rexhaj (Kryetar i Sindikatave të Punëtorëve të Tekstilit dhe Lëkurëpunuesve) dhe Hysni Gashi...

KULTURË

0 2922

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...