Opinione

0 1125

Shkruan: Ditar Kabashi   Festa kremtohet. Në të ka këngë, valle, hare… 28 Nëntori nuk duket të jetë festë. Së paku ky i sivjetmë, jo. Është kushtrim...
0 1021

Shkruan: Nexhmedin Ademi 11 dhjetori është dita kur do të mbahen zgjedhjet në nivel qendror në Republikën e Maqedonisë. Me ofrimin e kësaj date interesimi...
0 925

Fëmija i ditëve tona, i mbyllur në dhomë, me aiped në dorë ose para kompjuterit, është nën presion të hapësirës së ngushtë. Deri sa...
0 911

Shkruan: Faik MIFTARI Në Republikën e Kosovës për momentin në fuqi është Ligji Nr. 02/L-32 për lirinë fetare në Kosovë i aprovuar qysh në vitin...
0 892

Shkruan: Mr. Muhidin Ahmeti Të nderuar vëllezër besimtarë, të dashur shqiptarë, sot në këtë hutbe do të flasim për një rast që u bë temë për...
0 969

Shkruan: Halil Matoshi Mue nuk më intersojnë fetë dhe as nuk besoj në epërsinë e kulturës së bartjes së shamisë (kujdes, jo “jihab’ as ‘burka’...
0 1569

Shkruan: Faik MIFTARI Gjatë këtyre ditëve është ndërmarr nisma për rindërtimin e xhamisë dhe sahat kullës në Kala të Prizrenit nga Iniciativa Qytetare e Prizrenit...
0 1228

Shkruan: Dr.Bashkim Aliu Haxhi, krahas asaj që është adhurim, dhe krahas asaj që është frymëzim i veçantë për adhurim, gjatë të cilit muslimani ka mundësi...
0 1163

Shkruan: Fadil Pushkolli Kosovarët derisa iknin nga lufta, (e ne që luftuam u bëmë veteranë lufte), na dëbuan nga vendi dhe nga atdheu ynë me...
0 1190

Autor: Carl Bildt Brukseli është në gjumë, apo është thjesht injorant? Kjo është pyetja që shtrohet pas reagimit të heshtur të liderëve evropianë ndaj tentativës...