Opinione

0 3457

Shkruan: Ditar Kabashi Të flasësh çkado që të bie ndërmend është bërë një lloj mode në shoqërinë tonë. Ekonomisti interpreton Kushtetutën, gazetari jep leksione diplomacie,...
0 1096

Shkruan: Akif Emre, TURQI Mësymja e fundit për grusht shtet, në shikim të parë aludon në një sulm kamikaz. Forma e funksionimit të një mësymjeje...
0 2564

Shkruan: Mehmet Ali, TURQI Emrin e Fetullah Gylenit për herë të parë e kam dëgjuar në vitet e 1970-ta kur isha në shkollën e...
0 1319

Shkruan: Ali Pajaziti, profesor i sociologjisë në UEJL. President i Forumit Sociologjik Ballkanik Kjo është sintagma e përdorur nga një analist i huaj lidhur me...
0 1285

Shkruan: Caner Suleyman, Prishtinë Po Xoxi, po. Si në të gjitha analizat e tua, të cilat kanë qenë mjaft të thella dhe të pranuara në...
0 4356

Shkruan: Bayram POMAK, Prizren Mbrëmjen e 15 Korrikut Turqia e tejkaloi një rrezik shumë serioz. U bë përpjekje për largimin e një qeverie dhe Presidenti...
0 1419

Shkruan: Fidan Mustafa Në konferencën e organizuar nga e quajtura, Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS), sot u diskutua për kërcënimet që vijnë...
0 914

Shkruan: Hasan BAFTIJAARI Gjendemi në çastet përplot begati të muajit të Ramazanit dhe pranë detit të pafund të mëshirës Hyjnore. Në këto ditë, frymëmarrja ynë...
0 5326

Shkruan: Ditar Kabashi Qysh në fillim dua të cek se ky tekst nuk është analizë e diçkaje, mbase siç mund të ketë pritur dikush. Thjesht,...
0 1107

Shkruan: Dr. Bashkim Aliu Kampionati Europian i Futbollit-Euro 2016, ku për herë të parë merr pjesë edhe kombëtarja shqiptare, sa i mobilizoi shqiptarët anëmebanë botës...