Opinione

0 1086

Shkruan: Dr.Bashkim Aliu Muaji i Ramazanit është cilësuar si muaj me begati të shumta, jo vetëm në rrafshin individual, por edhe në atë shoqëror,...
0 1316

Shkruan: Jusuf Thaçi Tashmë u bë temë në nivel vendi kjo çështja e “Kishës së Llapushnikut”. Dhe siç ndodh gjithmonë tek ne, njerëzit flasin pa...
0 842

Shkruan: Fevzi Musliu Individët dhe bashkësitë e kanë të njohur nga tradita se, në raste të veçanta, për momente të caktuara dhe për personalitete të...
0 1076

Shkruan: Dr.Bashkim Aliu Te njerëzit është e njohur se shtatori është muaji i fillimit të vitit shkollor, është muaji i hapjes së shkollave, apo më...
0 991

Shkruan: Iljasa SALIHU Bletët edhe kur të çiftëzohen nuk kanë nevojë të shkojnë askund për pushime me rastin e muajit të mjaltit! Flasim dhe shkruajmë për...
0 918

Shkruan: Sali Shasivari Ngjarjet e fundit tragjike dhe dramatike në Kumanovë, përpos që terrorizuan atë pjesë të popullatës shqiptare të asaj ane, ato riafirmuan për...
0 1429

Autor: Prof. dr. Ramazan Gozen Pedagog i degës së Shkencave Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare pranë Universitetit “Marmara” në Stamboll Lindja e Mesme ka dalë në pah...
0 965

Shkruan: Ditar Kabashi Ligji dhe e drejta nuk janë gjithherë në frymë të njëjtë. Ta zëmë, veprimet antidemokratike mund të përligjen, por asnjëherë të arsyetohen...
0 1566

Shkruan: Abdullah Klinaku Orientimin të cilin dëshirojmë ta marrim dhe drejt kujt dëshirojmë të shkojmë e cilësojmë edhe si vendi prej të cilit lind dielli...
0 851

Nga: Ismail Bardhi “Thuaje të vërtetën, qoftë edhe e hidhur”. Hadith E folura e njeriut-besimtarit është e folur e së vërtetës....