Opinione

0 1098

Nga: Abdullah Klinaku Kombi ynë si rezultat i fatit të tij historik, okupimeve, luftërave dhe sistemeve që e dhunuan dhe e shtypën atë, e ngadalësuan...
0 1322

Nga: Dr. Nexhmedin Spahiu Perëndimi po përpiqet që gjithë Ballkanin ta bëjë për vete duke e anëtarësuar në Bashkimin Evropian. Për të qenë ironia në...
0 967

Nga: Dr.Bashkim Aliu Zgjedhjet si një nga ndodhitë më të rëndësishme të shoqërive demokratike, si dhe manifestimet dhe evenimentet më solemne të demokracisë, në vendet...
0 902

Nga: Mr. Iljasa Salihu Historia na mësoi se njëherë e një kohë nja 10 kaçakë trima kishin dalë maleve për të luftuar dhëmb për dhëmbi...
0 1211

Nga: Abdullah Klinaku Islami si fe me karakter universal në rregullimin e jetës së njeriut dhe vlerave që kultivon nxit pasuesit e tij që të...
0 1044

Nga: Faik Miftari Nga emisioni “Zona e debatit” në Klan Kosova të shfaqur para ca ditësh, ku mysafir i Baton Haxhiut ishte akademiku i nderuar...