PËRBALLJE

video
0 2151

Të ftuar: Nait Hasani (deputet), Zafir Berisha (deputet) dhe Faik Miftari (jurist-publicist).
video
0 2021

Të ftuar: Prof.Dr. Abdullah Karjagdiu dhe Naim Qelaj (Avokat)
video
0 1022

Kujtim Gashi, Kryesues i Kuvendit të Prizrenit Orhan Bislimaj, Sekretar i KBI Prizren
video
0 1117

Të ftuar: Agim Zogaj (Analist), Teuta Haxhiu (Deputete, AAK) dhe Artan Abrashi (Asambleist LVV).
video
0 1408

Rexhep Hoti (PDK) dhe Ismet Kryeziu (KDI)
video
0 1395

Të ftuar: Smajl Latifi (AAK) dhe Prof.Dr. Agim Zogaj (Analist).
video
0 1011

Të ftuar: Kujtim Gashi (PDK - Kryesuesi i Kuvendit), Mybera Mustafa (LDK) dhe Skender Susuri (BD).

KULTURË

0 2424

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...