PËRBALLJE

video
0 1095

Të ftuar: Kujtim Gashi (PDK - Kryesuesi i Kuvendit), Mybera Mustafa (LDK) dhe Skender Susuri (BD).
video
0 1105

Të ftuar: Rexhep Hoti (zv.Ministër - PDK), Valbona Musliu (gazetare) dhe Driton Selmanaj (analist - KDI).
video
0 1104

Të ftuar: Zafir Berisha (Deputet), Valbona Musliu (Gazetare) dhe Avdullah Krasniqi (Qytetar).
video
0 1026

Të ftuar: Nijazi Kryeziu - PDK Haxhi Avdyli - LDK
video
0 1211

Të ftuar: Hatim Baxhaku (LDK), Mytaher Haskuka (LVV) dhe Zafir Berisha (GP NISMA)
video
0 1029

Të ftuar, deputetët: Luljeta Veselaj - Gutaj (PDK) dhe Mytaher Haskuka (LVV)

KULTURË

0 2722

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...