Prizreni në fokus

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/564962197576245/

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/2478232025532818/
video

I ftuar: Ilir Shala, zëdhënës dhe anëtar i Bordit të Shoqatës së Zejtarëve dhe të Afaristëve të Prizrenit.
video

Ymer Berisha, zedhenes i Komunes se Prizrenit Rami Berisha, gazetar i TV Prizreni dhe Gazeta e Re Fisnik Minci, gazetar Koha Ditore

http://https://www.youtube.com/watch?v=o1lNDIdplQw Pikërisht në festën e ditës së Flamurit 28 Nnëtori Qerdhja 'Përspektiva" në shtëpiëne kulturës "Xhemajli Berisha: Në vigjiljen e Festës së flamurit organizuan një...

KULTURË

0 2547

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...