Prizreni në fokus

video

Të ftuar: Ymer Berisha (Zëdhënës i Komunës së Prizrenit) dhe Bejtush Ibrahimi dhe Selami Vehapi (Shoqata e mësimdhënësve udhëtarë).
video

Antigona Shestan dhe Resmije Rrahmani nga Organizata e personave me distrofi muskulare
video

Të ftuar: Sami Dida (Kryetar i Shoqates se zejtareve dhe e afaristeve te Pizrenit) dhe Refet Bushati (Zejtar).
video

Të ftuar: Hajrullah Çeku, Drejtor Ekzekutiv i OJQ EC Ma Ndryshe dhe Vesel Hoxhaj, Arkeolog dhe ekspert i trashëgimisë kulturore,
video

I ftuar: Senat Haliti, Menaxher i Projektit/CHwB - Arkitekt
video

Të ftuar: Naim Cahani - KDI dhe Fisnik Minci - Gazetar dhe aktivist i shoqërisë civile.
video

Të ftuar: Antigona Shestan - Distrofistat e Kosovës Orhan Miftari - Caritas Shaip Kryeziu - Handikos
video

Të ftuar: Fahrije Bytyqi - PDK Myber Mustafa - LDK Drita Millaku - LVV
video

Të ftuar ish kandidatët për kryetar të Komunës së Prizrenit: Zafir Berisha - BD Arbër Rexhaj - LVV Beni Kizolli - PK

Të ftuar: Fisnik Minci dhe Doruntina Ukimeri, aktivist të OJQ-së "EC MA NDRYSHE".

KULTURË

0 2792

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...