Prizreni në fokus

video

Të ftuar ish kandidatët për kryetar të Komunës së Prizrenit: Zafir Berisha - BD Arbër Rexhaj - LVV Beni Kizolli - PK

Të ftuar: Fisnik Minci dhe Doruntina Ukimeri, aktivist të OJQ-së "EC MA NDRYSHE".
video

I ftuar: Faik Miftari, Publicist
video

Të ftuar: Ymer Berisha - Zëdhënës i Komunës së Prizrenit Arbër Rexhaj - Lëvizja Vetëvendosje! Rami Berisha - Gazetar
video

Emisioni: Prizreni në Fokus Moderator: Burim Shpejti Të ftuar: Taulant Hodaj (Avokat) dhe Lirim Krasniqi (Qytetarët Aktiv) Tema: KLrimi dhe ndëshkimi Data: 17.09.2015
video

Tema: QENDRA HISTORIKE E PRIZRENIT - ZHDUKJA E GJURMËVE Data: 10.09.2015 Të ftuar: Yer Berisha (PDK), Hasan Hoti (LDK), Mytaher Haskuka (LVV) dhe Hajrullah Çeku (Ec...
video

Emisioni: Prizreni në Fokus Tema: Përgatitjet për sezonin veror Të ftuar: Bedri Bytyqi (Drejtor i Inspektoratit), Vesel Gashi (Rreshter i Policisë) dhe Valbona Musliu (Gazetare).
video

Emisioni: Prizreni në Fokus Të ftuar: Sadik Shporta dhe Nehari Driza Tema: Takimet Ndërkombëtare të Shoqatës së Bjeshkatarëve "Sharri"

KULTURË

0 2894

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...