Prizreni në fokus

video

Emisioni: Prizreni në Fokus Moderator: Burim Shpejti Të ftuar: Taulant Hodaj (Avokat) dhe Lirim Krasniqi (Qytetarët Aktiv) Tema: KLrimi dhe ndëshkimi Data: 17.09.2015
video

Tema: QENDRA HISTORIKE E PRIZRENIT - ZHDUKJA E GJURMËVE Data: 10.09.2015 Të ftuar: Yer Berisha (PDK), Hasan Hoti (LDK), Mytaher Haskuka (LVV) dhe Hajrullah Çeku (Ec...
video

Emisioni: Prizreni në Fokus Tema: Përgatitjet për sezonin veror Të ftuar: Bedri Bytyqi (Drejtor i Inspektoratit), Vesel Gashi (Rreshter i Policisë) dhe Valbona Musliu (Gazetare).
video

Emisioni: Prizreni në Fokus Të ftuar: Sadik Shporta dhe Nehari Driza Tema: Takimet Ndërkombëtare të Shoqatës së Bjeshkatarëve "Sharri"
video

Emisioni: Prizreni në Fokus Data: 20.05.2015 Tema: Rehabilitimi i fasadave në Zonën Historike të Prizrenit Të ftuar: Mensur Bytyçi (Drejtor i Turizmit), Nora Arapi (Arkitekte, Konservatore -...
video

Tema: "Zambaku i Prizrenit" Mysafirë: Xhemal Kabashi, Kryetar i SHKA AGIMI dhe Dr. Arsim Kryeziu, Kantautor

KULTURË

0 3026

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...