Prizreni Online

0 1

NË PRIZREN TE ''ABI ÇARSHIA'' ËSHTË HAPUR KINEMAJA MË E MADHE NË KOSOVË ''CINEMARINE'
0 3

QYTETARËT NË PRIZREN ME MENDIME TËNDRYSHME PËR KOALICIONIN LVV-LDK https://www.facebook.com/TVBESA/videos/618371362293888/
0 2

Shoqëria civile kërkon ndalimin e gjuetisë për pesë vjet Me një vendim të sjellë para dy ditësh nga Drejtoria...
0 12

“Masakra” me buxhetin, Pal Lekaj në fund të mandatit shpall tenderin 110 milionë euro Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit,...
0 15

Mjegulla krijon vështirësi edhe për fluturimet në aeroportin “Adem Jashari” Mjegulla ka bërë që disa fluturime në aeroportin ndërkmbëtar...
0 15

KRYETARI HASKUKA : GJATË VITIT 2020, PLANIFIKOJMË QË TË INVESTOJMË NË KAMERAT VËZHGUESE NË PRIZREN
0 9

Kujdes,rrugët në Prizren dhe regjion e mbuluar nga mjegulla...! Mjegulla ka mbuluar vendin tonë, një fenomen ky i zakonshëm...
0 22

Policia Rajonale raporton për punën një vjeçare duke theksuar se kanë shënuar rezultate pozitive Policia Rajonale sot ka raportuar...
0 16

NË PRIZREN KOMPANIA ''SHELL'' HAP PIKËN E PARË ME MBUSHJE ELEKTRIKE PËR AUTOMJETE
0 20

SPITALIN RAJONAL''DAUT MUSTAFA'' TË PRIZRENIT QEVERIA LUKSEMBURGUT GJATË VITIT 2019 E KA NDIHMUAR ME 300 MIJË EURO

KULTURË

0 2895

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...