Prizreni Online

0 48

DREJTORI KASËMI DHE THAÇI INSPEKTUAN PUNIMET E SHTRIMIT TË RRUGËVE NË FSHATIN KOBAJË
0 52

Ikja masive e Kosovarëve drejt Kroacisë Autobusët që dikur mbusheshin me njerëz që ktheheshin nëpër shtëpi nga puna, tani...
0 44

DREJTORI I INSPEKTORIATEVE ISLAM THAÇI: VITI 2019 ISHTË VIT I SUKSESEVE DHE SFIDAVE TË SHUMTA
0 44

Komuna e Prizrenit ka filluar me aksionin e pastrimit të lumit “Lumbardhi” Komuna e Prizrenit nëpërmjet Drejtorisë së Shërbimeve...
0 112

Çifti që u vranë sot, jetonin në Suedi, më 20 janar kishin ardhur në Kosovë Detajet e fundit nga...
0 154

GJENDEN DY PERSONA TË VDEKUR DYSHOHEN SE JANË VRARË NË SHTËPINË E TYRE NË LAGJEN ''ORTAKOLL'
0 56

KRYEPROKURORI I PROKURORISË THEMELORE ADMIR SHALA : SFIDË GJATË VITIT 2019 ISHIN GRABITJET DHE NARKOTIKËT
0 66

E dhimbshme:20 vjeçari nga Malisheva u vra në Itali nga familjari për 50 euro borxh Erion Morina, 20 vjeçari...
0 44

Policia e Kosovës me sistem të ri të pagesave të gjobave në trafik Çdokush që mund të bie ndesh...
0 201

Policia arreston të dyshuarit me material të gatshëm për printim të mijëra dollarëve në Hoqë e Qytetit dhe në Mamushë

KULTURË

0 2922

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...