Prizreni Online

0 74

HIDROREGJIONI JUGOR NJOFTON KONSUMATORËT PËR REDUKTIMET E UJIT TË PIJES GJATË DITËS SË NESËRME
0 43

KRYETARI HASKUKA RAPORTOI PËR PUNËN GJATË VITIT 2019, QYTETARËT KANË SHUMË KERKESA PËR LOKALITETET E TYRE
0 94

Regjistrohet dita pa asnjë lindje në spitalin e Prizrenit Në spitalin e Prizrenit është regjistruar dita, e cila ka...
0 35

Dhjetë mijë nxënës braktisin shkollat e Kosovës Edhe këtë vit shkollat po përballen me sfidën e uljes së numrit...
0 28

Ferizajasi bën biznes me kuaj, i shet për suxhuk dhe për t’i ushqyer qentë Në tregjet e kafshëve në...
0 39

Para 35 viteve janari në Kosovë shënonte temperaturë -30 C, borë 2.5 metra lartësi Për ndryshime klimatike flitet në...
0 68

NË PRIZREN TE ''ABI ÇARSHIA'' ËSHTË HAPUR KINEMAJA MË E MADHE NË KOSOVË ''CINEMARINE'
0 47

QYTETARËT NË PRIZREN ME MENDIME TËNDRYSHME PËR KOALICIONIN LVV-LDK https://www.facebook.com/TVBESA/videos/618371362293888/
0 33

Shoqëria civile kërkon ndalimin e gjuetisë për pesë vjet Me një vendim të sjellë para dy ditësh nga Drejtoria...
0 38

“Masakra” me buxhetin, Pal Lekaj në fund të mandatit shpall tenderin 110 milionë euro Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit,...

KULTURË

0 2922

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...