Prizreni Online

0 78

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/622026388430694/

Xhamia e Bajraklisë (Gazi Mehmet Pasha) PRIZREN https://www.facebook.com/TVBESA/videos/2668430836701835/
0 47

Për namazin e xhumasë dhe për namazet e tjera, jeni të obliguar:1) Të #bartni maskat mbrojtëse;2) Të #mbani distancën brenda dhe jashtë xhamisë;3) Të 
0 281

Një arrestim me forcë është bërë sot rreth orës 11:00 në një lokal në qendër të Prizrenit. Një dëshmitarë...
0 86

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/970496070053483/
0 52

Shumë tatimpagues të Komunës së Prizrenit kanë shprehur shqetësime dhe pakënaqësi rreth ndryshimit të vlerës dhe ngritjes së çmimit për zonim të...
0 44

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/689388451908784/
0 37

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/744379629726526/

KULTURË

0 218

Për nder të 142 vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit në kompleksin e LSHP,së u hap ekspozita "Personalitetet e Lidhjes Shqiptare...