Prizreni Online

0 51

Me ne fund, me udhezimin e ri administrativ, Kujdesit Paresor Shendetesor i'u eshte lejuar realizimi i testeve serologjike per COVID-19. Komuna e...
0 39

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/2026449554155807/
0 45

Sot në Asamblenë Komunale nuk u miratua propozim-vendimi për shpalljen e ankandit publik për dhënien në shfrytëzim me qira të pronës komunale...
0 38

Konsumatorë të nderuar, K.R.U.“HIDROREGJIONI JUGOR“ ju njofton, se sot me datën 18.08.2020 pa furnizim të ujit të pijes ka ngelur pjesa e...
0 64

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/348146446208357/
0 35

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/761649311334967/
0 37

Njoftohen të gjithë qytetarët e Komunës së Prizrenit që nga data 17 gusht 2020 është hapur thirrja për pranim të kërkesave dhe...

KULTURË

0 333

Për nder të 142 vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit në kompleksin e LSHP,së u hap ekspozita "Personalitetet e Lidhjes Shqiptare...