Ramazani

0 188

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/705950026899820/
0 172

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/239858297439756/
0 187

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/945001045930829/
0 178

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Lexojnë:Hafëz Osman BekteshiXhamia “Sinan Pasha” https://www.facebook.com/TVBESA/videos/2940838479332911/
0 188

I ftuar:Gjemajli Halimi-Imam në xhaminë "Iljaz Kuka"-PrizrenTema:Vazhdimësia në adhurime pas Ramazanit
0 187

I ftuar: Mervan BerishaTema:Kryerja e obligimeve dhe lehtësa e tyre ...
0 172

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hafëz Faton Bytyqi dhe Hafëz Daut LeziXhamia “Sinan Pasha”
0 185

I ftuar:Shaban Osmanollaj-Zyrtar për informim në drejtorinë Rajonale të Policisë në PrizrenTema:Gjendja e sigurisë në rajonin e Prizrenit
0 217

I ftuar: Lutfi BallëkTema:Çka përfituam në muajin e bekuar? ...
0 173

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hoxhë Ali Berisha dhe Hafëz Etem AlankaXhamia “Sinan Pasha”

KULTURË

0 12

Djemtë e grupit muzikor "04band" nuk i ndal as pandemia, të përkushtuar ndaj artit, e në veçanti të muzikës, tani më janë...