Ramazani

0 49

I ftuar: Muhamed MavrajTema:Vlera e 10 ditëve të fundit ...
0 37

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hafëz Osman Bekteshi dhe Hoxhë Mervan BerishaXhamia “Sinan Pasha”
0 39

I ftuar:Dr.Ajni Sinani-Kryetar i Kuvendit të BIRK-utTema:Shehadeti-thelbi i jetës së muslimanit https://www.facebook.com/TVBESA/videos/931118437349726/
0 37

I ftuar: Dibran OmajTema:Shfrytëzimi i mirësive të Zotit para se ti humbim ato ...
0 35

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hafëz Faton Bytyqi dhe Hafëz Daut LeziXhamia “Sinan Pasha”
0 46

I ftuar:Mehdi Kastrati-Kryeimam i KBI-DrenasTema:Obligimet e muslimanëve ndaj njëri tjetrit https://www.facebook.com/TVBESA/videos/3169389656445069/
0 36

I ftuar: Mr. Mirsad AslaniTema:Si arrihet rahatia shpirtërore (lumturia)? ...
0 34

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hafëz Etem Alanka dhe Hoxhë Ali BerishaXhamia “Sinan Pasha”
0 35

I ftuar:Adnan Arifi-Imam në xhaminë "Qohaxhi Mahmud"-PrizrenTema:Virtytet e përmendura në kaptinën El Asr
0 32

I ftuar: Afrim MemajTema:Rëndësia e xhamisë në jetën e besimtarit ...