SHËNDETËSI

*Lukthi Lukthi shfrytëzon kohën e agjërimit për tu pastruar vetveten nga papastërtitë e grumbulluara për të bërë të mundur një tretje më efiçiente. Kur rri pa ngrënë...

A e dini se të pish ujë të ftohtë në muajt e verës, pra në një kohë të nxehtë, ka dy ndikime negative: E para,...

Duke qenë se Ramazani përkon me një muaj të nxehtë të verës, do të rritet edhe kohëzgjatja e agjërimit. Qëndrimi pa ngrënë për një kohë...

Vaji i ullirit, përbërësi kryesor i dietës mesdhetare, është bërë shpesh pjesë e studimeve të ndryshme për cilësitë positive mbi organizmin. Sot kemi një...

Disa nga ata që përmbahen për të vajtur tek dentisti marrin iniciativat të ndryshme për lehtësimin e dhimbjeve Disa nga ata që përmbahen për të...

Ananasi është një frut i cili ndihmon në forcimin e kockave, në përmirësimin e gjendjes shëndetësore gjatë gripit dhe ndihmon në parandalimin e problemeve...

Problemet me shikimin kohët e fundit janë bërë një shqetësim i madh për shumë njerëz, kjo dhe për shkak të përdorimit të gjërë që...

Në dimër është më e dobishme të hamë perime dimri, të cilat përmbajnë mjaft vitamina. Ndihma më e mirë për trupin që ta ruajë nxehtësinë...

Keni probleme me stomak të trazuar dhe keni ndjenjën që çdo gjë që e hani nuk ju “fle” në stomak? Provoni me disa ushqime...

Nëse dëshironi t'i humbni kilogramët e akumuluar dhe njëkohësisht t'ia ofroni trupit tuaj më të mirën, nuk keni nevojë të qëndroni të uritur, por...