SHËNDETËSI

0 35

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 2.062...
0 35

Drejtori i përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Valbon Krasniqi thotë se nëse merren parasysh ngjarjet që kanë ndodhur...
0 30

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 2.856...
0 37

Sot mediat e problematizuan një vendim të qeverisë Hoti, i cili ka qenë në fuqi, e sipas të cilit të gjithë qytetarët...
0 33

Dr. Murat Berisha është njëri nga heronjtë e ditëve tona. Pandemia vërtetoi për të gjithë ne, se shëndetësia duhet të jetë prioriteti...
0 38

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 2.281...
0 41

Familja Perlasakaj kerkon dhurues të gjakut gupi A pozitiv te cilet e kane perfundu korona virusin me sukses dhe qe ka...
0 41

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 1.787...
0 32

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 2.405...