Video

http://https://youtu.be/T88zV71qAns Gjykata Themelore e Prizrenit, Departamenti i Krimeve të Rënda ka bërë shpalljen e aktgjykimit ndaj të akuzuarit me iniciale XH.H. nga Lipjani...

https://youtu.be/-oKT9kD1L5w Duke parë gjendjen e rëndë të shumë familjeve kosovare sot,janë ndihmuar 100 familje me nga një pako ushqimore ku vlera e këtyre pakove, është...

http://https://youtu.be/uhYiLS8y2nI Në fshatin Zojz,të Prizrenit sot,me pietet,është përkujtuar dëshmori i kombit Sinan Thaçi,duke përkujtuar lavdinë e këtij dëshmori të rënë në altarin e lirisë...

http://https://www.youtube.com/watch?v=H7OrecUsb0U Gjykata franceze në Colmar ka marrë vendim që të lirojë ish-kryeministrin e Kosovës,Ramush Haradinaj,mbi të cilin rëndonin akuzat e autoriteteve të Serbisë....

http://https://www.youtube.com/watch?v=yhqY-60Spqs Njoftimi nga Gjykata Themelore e Prizrenit njofton për shpalljen e aktgjykimit dënues ndaj të akuzuarit me inicialet...

http://https://www.youtube.com/watch?v=zvtb9GGfUhc Në seancën e sotme të Kuvendit Komunal udhëhequr nga kryesuesi Kujtim Gashi,kuvendarë sot, kanë mirtaur pikat me shumicë votash ,të miratuara në mbledhjen...

http://https://youtu.be/J9JYzYukWPI Në Universitetin “Ushin Hoti” në Prizren mbajti ligjeratë profesoresha Malika Jouak nga Universiteti i Fes-it dhe Universiteti i ëien-ës me temë...

http://https://youtu.be/rGcdxCUw5_A Burime të policisë bëjënë të ditur se kapen 270 kilogramë drogë në Krushë të Madhe të Rahovecit.Burime të Policisë së Kosovës ka...

http://https://youtu.be/HRhYIMXt4kQ Në debatin e e sotëm organizuar nga GAP-i dhe "Ec Ma Ndryshe",sot,debatuan temën “Qytetaria aktive në lokalitetet e ndryshme të Kosovës”,diskutuan lidhur me...

http://https://youtu.be/ZOhbzVeJp1Y Gjykata Themelore e Prizrenit ka bërë shpalljen e aktgjykimit pas pranimit të fajësisë në mënyrë vullnetare nga vet i akuzuari me iniciale I.T....