Video

0 57

I ftuar:Hfz.Osman BekteshiTema:Rinia mes dhimbjes dhe shpresës ...
0 66

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit) Xhuzi 4 Lexojnë:Hoxhë Ali Berisha dhe Hafëz Etem Alanka Xhamia “Sinan Pasha”
0 45

I ftuar:Hfz.Daut Lezi-Imam në Xhaminë "Emin Pasha"PrizrenTema:Ramazani,zbutës i zemrave 26 Prill 2020
0 42

Para Iftarit - I ftuar:Adnan Arifi Tema:Garimi në vepra të mira ...
0 71

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit) Xhuzi 3 Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hafëz Osman Bekteshi dhe Hoxhë Mervan...
0 53

I ftuar: Lutfi Ballëk-Imam në xhaminë "Sejdi Beu" PrizrenTema:Takimi me Ramazanin 25 Prill 2020
0 50

Para Iftarit - I ftuar:Dr.Edip AbaziTema:QËLLIMI I AGJËRIMIT - Xhamia “Sinan Pasha” Prizren 25 Prill 2020
0 45

MUKABELE (Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit. Xhuzi 2Xhamia “Sinan Pasha”
0 44

Një dua (lutje) për gjendjen aktuale në të cilën gjindemi!🤲Hoxha Naser KastratiPrizren - Xhamia “Sinan Pasha”
0 44

Karvani i RamazanitReshat Mexhiti-Imam në xhaminë "Mehmet Pasha" PrizrenTema:Ardhja e Muajit të Ramazanit 24 Prill 2020