Video

0 439

I ftuar: Arif MemedajTema:Barazpeshimi në mes shpërdorimit dhe dorështrëngimit Xhamia...
0 293

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hoxhë Ali Berisha dhe Hafëz Etem AlankaXhamia “Sinan Pasha”
0 364

I ftuar:Lulzim Susuri-Imam në xhaminë e "Dobrushtit"-PrizrenTema:Rrjetet sociale dhe rreziku i tyre për adoleshentët
0 399

I ftuar:Gykan ShipkovicaTema:Veprat dhe Shpëtimi ...
0 341

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hafëz Osman Bekteshi dhe Hoxhë Mervan BerishaXhamia “Sinan Pasha”
0 391

I ftuar:Hfz.Faton Bytyqi-Imam në xhaminë "Antalja"-Prizren Tema:Prindërit dhe edukimi i fëmijëve
0 344

I ftuar:Muhamed MazllamiTema:Shefati-Ndërmjetsimi i Pejgamberit a.s ...
0 262

Hysni Poniku -Imam në Xhaminë e Bilallit,PrizrenTema: Agjërimi,vlerë e besimtarit. https://www.facebook.com/TVBESA/videos/160083638774312/
0 263

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hafëz Daut Lezi dhe Hafëz Faton BytyqiXhamia “Sinan Pasha”
0 294

I ftuar:Behar Mjekiqi-Kryetar i KBI-ObiliqTema:DURIMI NË KOHË TË SPROVAVE https://www.facebook.com/TVBESA/videos/791713304691159/