Video

0 81

                           Ekipi i NISMA-s Socialdemokrate – DEGA në Prizren, sot edhe zyrtarisht e bën  hapjen e fushatës zgjedhore...
0 76

Gëzim Kelmendi;Partia Fjala do të garojë e vetme në zgjedhje...! https://www.facebook.com/TVBESA/videos/380745352594029/
0 72

Kanidadati Fatmir Limaj kërkon debat për të gjithë ata që garojnë për kryeministër sepse kjo është detyrë shumë me pergjthësi
0 47

FORUMI RINOR I AKR-së NË PRIZREN VULLNETARISHT DHURUIAN GJAK https://www.facebook.com/TVBESA/videos/448056722476914/
0 66

MBAHET MBLEDHJA E RADHËS E KOMITETIT PËR POLITIKË DHE FINANCA https://www.facebook.com/TVBESA/videos/2414864985256086/
0 92

LIMAJ DHE MINISTRI REÇICA VIZITUAN QENDRËN PËR AFTËSIME PROFESIONALE NË PRIZREN
0 68

FILLUAN PUNIMET PËR NDËRTIMIN E ANEKSIT TË SHKOLLËS NË FSHATIN KRAJK
0 71

Edhe Haradinaj ndërpret fjalimin gjatë thirrjes së ezanit në Gjilan Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj ka mbajtur sot një...
0 73

Varroset ish kuvendari Pajtim Kosova, nuk ka asnjë reagim ngushëllues nga Komuna e Prizrenit Sot nga qindra qytetarë është...
0 57

 LVV NË PRIZREN SHPALOSI DISA PRIORITETE TË QEVERISËKURTI https://www.facebook.com/TVBESA/videos/369209807355017/