Video

0 61

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/578686276168612/
0 155

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/253591582404770/
0 87

Pak kohë ka mbetur deri te Testi i Arritshmërisë. Koha është kufizuar, por nuk ka vend dhe nevojë për shqetësim.Të dashur nxënës,...
0 103

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/267837790996568/
0 84

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/2690243634553750/

Xhamia e Bajraklisë (Gazi Mehmet Pasha) PRIZREN https://www.facebook.com/TVBESA/videos/250150316284833/