Video

Xhamia “Sinan Pasha” në PrizrenDr.Gykan Shipkovica-Imam në Xhaminë "Ymer Prizreni"-PrizrenTema:Çka pas Ramazanit?!
0 23

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hafëz Faton Bytyqi dhe Hafëz Daut LeziXhamia “Sinan Pasha”
0 26

I ftuar:Shaban Osmanollaj-Zyrtar për informim në drejtorinë Rajonale të Policisë në PrizrenTema:Gjendja e sigurisë në rajonin e Prizrenit

CNN ka prezantuar rregjistrimin më të vjetër të leximit të Kuranit në Mekë, para 130 vjet, të shoqeruar me sekuenca të rralla...
0 37

I ftuar: Lutfi BallëkTema:Çka përfituam në muajin e bekuar? ...
0 27

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hoxhë Ali Berisha dhe Hafëz Etem AlankaXhamia “Sinan Pasha”
0 35

I ftuar:Hetem Sopjani-Kryetar i KBI-PrishtinëTema:Si të bëhemi falës ndaj të tjerëve!
0 33

I ftuar: Xhevat FetahiTema:Obligimet e Muslimanit ndaj Muslimanit ...
0 22

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë: Hoxhë Mervan BerishaXhamia “Sinan Pasha”
0 26

I ftuar:Reshat Mexhiti-Imam në xhaminë "Bajrakli"-PrizrenTema:Nata e Kadrit kthesë për njerëzimin! https://www.facebook.com/TVBESA/videos/671466110302215/